Лидер Покрета РОД, Драган Станојевић је дао интервју руској медијској кући „њуз фронт“.

Лидер Покрета РОД, Драган Станојевић је дао интервју руској медијској кући „њуз фронт“.

У емисији је било речи о многим актуелним темама које данас муче не само Србију већ и цео свет. На почетку је било речи о константном непријатељском деловању Црногорске власти према Србији и Србима, у том контексту се говорило и о протеривању Амбасадора Србије.

Станојевић је рекао, да је апсурд већи тиме, што је тај исти Амбасадор Божовић из Црне Горе и да је то порука Србима у ЦГ и однос према њима. Нас су фактички понизили, зна се шта то у дипломатском свету значи и да је изненађујуће, да је наша власт рекла да ће протерати Црногорског Амбасадора и после неколико сати је повукла ту одлуку, што нам опет говори о томе, колики се притисци врше на нашу власт и колико она не може да доноси самосталне одлуке.

Ми и у односима са Русијом видимо често чудне ствари, много је нејасноћа, и многи говоре а где је Руски утицај? Зашто Русија не делује као Запад?! Истовремено, ми имамо и човека ког представљају као „руског човека“ у Власти, а то је Ненад Поповић. Међутим, тај човек је до сада показао да он никог другог, до себе, и неколико пријатеља из Русије не представља и то народ у Србији зна.

Исти тај Амбасадор и тај „руски човек“ седе у Вашингтону на чувеном „молитвеном доручку“, ето како је то добар „русофил“. Својим „русофилством“ он како у Србији тако и у Русији пуни своје рачуне – изјавио је Станојевић.  Тако се кроји политика и све је то теби познато, јер се исто тако дешавало у Украјини а резултат смо видели.

Новинар : Ми видимо да данас диктирају разне гендерске Законе, на изборима немате кога да бирате, то видимо и у Украјини, Бугарској, Србији, Јерменији и другим државама,  јер намећу разне содомисте и фактички немате за кога да гласате!?

Станојевић: На жалост, то је истина, она је још и гора, код нас су сада били избору у Скупштину и било је фактички „наређено“ да у Скупштини мора бити 50% жена, а ја се питам, да ли треба да се бира по некаквим полним признацима или по професионализму и струци?!

Направили су чак и министарство, које ће се бавити ткзв. родном равноправношћу, у ствари ће се борити за интересе  содомита, отимаће нашу децу да би их касније „усвајали“ у истополним породицама. Социјалне службе одређују да се узимају деца из породица које наводно немају добру услове живота, а онда исту ту децу дају неким другима, којима плаћају за чување те деце, какав апсурд! А да не говорим колико је наше деце усвојено разним содомитима и нико не зна шта се дешава са њима.

А још један проблем је крађа деце и то се зна, која Западна фирма има право за „усвајање“ наше деце, имамо покрете који се боре да пронађу своју децу и ја могу рећи, да је ово сатанистичка политика и да је циљ уништење породице и друштва.

Новинар: ми смо у детињству имали озбиљно васпитање и учили су нас о многом што нам и неће требати, али смо били спремни за све, способни и пролазили смо кроз природне процесе живљења и створили способност да се боримо у разним ситуацијама, а данашња деца немају ништа од тога, они живе у комфортним условима, њима сервирају данас друге вредности и она нису способна данас. Они се осећају добро и све ће урадити само да их не „извучу“ из тог комфорта. А да не говоримо ако затреба да се брани Отаџбина шта ћемо имати.

Станојевић: Тако је, то су невероватне ствари, они данас говоре како се пол не може одредити рођењем, него ће то деца изабрати када одрасту! Све је то противприродно, јер физиологија од самог рођења даје одговор на то питање, да ли је дете мушко или женско. Они нама фактички намећу болесне ставове и стварају од здраве болесну нацију. Имамо наркоманију испред школа, дрога се продаје на сваком месту, децу уништавају, уче у школама лезбејским страстима а не како се преживљава у природи или како се воли Отаџбина.

Ми смо као Покрет РОД послали Влади предлог да се у школе уведе предмет „родољубивог васпитања“, да деца знају шта значи Отаџбина и како се воли своја земља, чува и негује култура. 

Ми морамо сви да се удружимо и да се заједнички боримо против глобалног уништења људског РОДА! Морамо да се боримо за нашу децу и наш РОД – завршио је Станојевић.