Гостовање на украинској ТВ «Зик»

У специјалној емисији Украјинског канала „Зик“ у емисији посвећеној међународним темама, гост у својству експерта је био лидер покрета РОД Драган Станојевић.

У емисији се говорило о тзв. обојеним револуцијама, које су разрађене на Западу и које су довеле до великих немира у разним државама па и у Србији и Југославији.

Станојевић је објаснио како је незадовољство народа својим социјално економским статусом и како су управо то незадовољство искористиле западне службе за организацију „обојене револуције“.

Медији као и опозициони лидери су говорили како ће се живот народа променити на боље и почећемо да живимо као у Европи, са великим платама, слободом, социјалним и економским статусом.

На жалост, то је трајало онолико колико је било потребно да нови људи дођу на власт а после тога се много мења и у већини случајева постаје много горе, док се нова власт богати народ је све сиромашнији, тако да те револуције генерално ништа добро нису донеле народу.

 

Ми се као Покрет РОД боримо за суверенитет, за традиционалне вредности и против свега оног настраног што нам доносе ти глобалисти и њихови пијуни у власти. 

РОД се пробио и на Украјинску тв